Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/0/76174/www/system.inc.php on line 18
Kultur | Ung i Vestby

Kultur

Velkommen til kulturhuset!

Her finner du informasjon om ting du kan gjøre i kommunen. Hold deg oppdatert på arrangementer som kommer, tilbud på ungdomsklubben, kulturskolen og masse annet! Klikk deg inn på de forskjellige rommene:)

Kulturtilbudet i Vestby

Vestby kommune har et rikt, variert og spennende kunst, kultur og fritidstilbud. Samspillet med kommunens mange frivillige organisasjoner og profesjonelle utøvere innen bildende kunst, sang og musikk har som resultat at kommunen fremstår som en spennende kulturkommune. En av kommunens oppgaver er å tilby aktiviteter i nærmiljøet.

Kommunen har en viktig rolle som tilrettelegger av kulturopplevelser og primærforebyggende tiltak overfor barn og unge. I samarbeid med lag og foreninger legges det til rette for en aktiv og spennende fritid, med en rekke aktiviteter.

Vestby kommunes hovedmål for kultur: Fremme lokal identitet og tilhørighet, og legge til rette for økt kompetanse og kulturopplevelser.

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/0/76174/www/system.inc.php on line 26
  • Brann
    110
  • Politi
    112
  • Ambulanse
    113
Kalender 2022

UKM 2016

26. April

Konsert med Mathilde Spurkeland på Teten 30. jan 2015